mereka smile bersame cik fara

JOM sembang sini

Friday, April 20, 2012

Twitter

     Assalamualaikum

hari ni ko Gamelan dibatalkan. So genaplah 3 hari bercuty untuk minggu ni..cuti tapi assigment bertingkat-tingkat. and rasa nak muntah dah tengok asgment law. <tension>

ok that a point... ok kalau dulu ada mamat nie risik-risik soh pomot page kat blog cik Fara macam entry nie->apanzi studio
so korang jemput la like page mereka kt sisi blog nie or
ke sini ->Apanzi Studio

semalam ada kawan cik Fara bisik-bisik suruh promot twitter dia.. sebab dia newbie.. so tak ramai follower lagi.. ok let follow them!!!
klik name diorang yea ^^
cik fara
 (perlu ke yang nie)

dah follow be nice ok^^

cik Fara dah penah naik motor nie, jangan jeles ok >.<
.
.
.
tunggu enty seterusnya ok ^^



p/s: jangan paksa saya buang Hello Kitty yea ><

                                       
      by: Cik Fara 

















dah baca, jangan segan LIKE

6 comments :