mereka smile bersame cik fara

JOM sembang sini

Saturday, April 7, 2012

Segmen Blogwalking dan Review

   Assalamualaikum u'alls


Hari Nie, Cik fara join Segmen Blogwalking dan Review oleh miss Z,
contest ni, simple jea..

1.buat entry Segmen Blogwaliking dan review (done)

2.follow blog Miss Z (tanpa paksaan yea)
4.tag rakan blogger 

5.kritik dan komen mereka yang dah sertai.
ok Cik fara pilih:Cik Purple:
Blog yang simple and Chantek.

simplekan segmen nie,,,
let join, tarikh tutup 14 April jam 2 petang.




dah baca, jangan segan LIKE

11 comments :

  1. Miss z datang sini..
    Terima Kasih Sebab sudi join segmen miss z..
    Jom terjah peserta lain dan komen blog mereka..

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-dan-review.html

    blog awak tak lmbt utk loading..bgs.. tak lma nak tggu ^^.. lps tu miss z cdgnkan buang word verification kat komen ne

    ReplyDelete
    Replies
    1. welcome miss Z...
      ok, t saye buang... hehe

      Delete
  2. blogwalking sini.. terjah.. hepy blogging.. setuju dgn miss z.. lain2 oke,, cantik dah..

    ReplyDelete
  3. hai..love2 background ye..hihi..hello 'hello kitty' dekat bawah.

    ReplyDelete
  4. jenjalan..:)

    salam, kenal dan datang dari Segmen : Blogwalking dan Review

    http://butiknornadiah.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-dan-review.html

    ReplyDelete
  5. salam kenal2 dari http://farachew.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-dan-review.html

    komen blog nice x berat.. laju je.. simple .. cool je..

    jom jenguk+follow my blog..

    ReplyDelete
  6. Singgah sini dr segmen yg sme :)

    Suka background blog ni, tak tau knp mengingatkan kpd zaman myspace dulu :)

    ReplyDelete
  7. singgah dr segmen same. :) blog da ok. tp buang la widget hello kitty kat tp ni ngan word verification. :)

    jom singgah blog kite. http://anakashari.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-dan-review.html

    ReplyDelete
  8. salam saya sggah dri segmen same:D jmput singgah di.. http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-dan-review.html

    ReplyDelete
  9. DARI SEGMEN YG SAMA DONE FOLLOW YOU

    http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-review-miss-z.html

    ReplyDelete